ARBETA MED OSS

Arbete med SEAT

SEAT med huvudkontoret i Barcelona utvecklar och producerar bilar som särskiljer sig genom uttrycksfull och dynamisk design. Vi brukar beskriva oss som bilmärket som har tysk kvalitet, spansk design och svensk trygghet. Modellprogrammet i Sverige omfattar Mii, Ibiza, Toledo, Leon, Altea XL, Exeo och Alhambra.

Över 300 000 bilar har sålts årligen i de 73 länder där SEAT är verksamma, vilket ger perspektiv på märkets storlek. Kanske väljer du oss av precis samma anledning som våra kunder - för att du uppskattar snygg design, för att du vill ha teknik med hög kvalitet och en sportig touch.

Läs mer om Volkswagen Group

Arbeta inom Europas största bilkoncern

Behovet av bilsäljare och verkstadspersonal kommer att öka framöver. Vi har skapat den här sajten för att nå dig som vill jobba i en spännande koncern, där vi satsar mycket på utveckling av både bilar och personal. Vi hoppas att du vill växa med oss och hålla vår nästa generation bilar rullande! Vid sidan av mekaniker behöver vi också duktiga säljare, servicerådgivare och reservdelsspecialister som älskar att ge service utöver det vanliga till våra kunder.

Volkswagen Group Sverige är dotterbolag till Europas största biltillverkare; Volkswagen AG i Tyskland. Vi är Sveriges största bilimportör och ledande generalagent för bland annat Volkswagen person- och transportbilar, Audi, ŠKODA och SEAT.

Runt omkring i Sverige representeras Volkswagen Group av över 150 återförsäljare och servicepartners. Alla våra varumärken är mycket framgångsrika på marknaden vilket leder till högt tryck på alla våra verkstäder. Under de närmsta åren räknar vi med att behöva anställa ca 100 mekaniker i Sverige. Mekanikeryrket har kraftigt förändrats i takt med att tekniken i bilarna har utvecklats.

Se våra återförsäljare och servicepartners

Vill du arbeta med den senaste tekniken och gillar att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor? Då är ett jobb inom Volkswagenorganisationen rätt för dig.